Zakelijk bestellen

Bij PartyCorner.nl kunt u ook zakelijk terecht, alleen vallen alle zakelijke bestellingen onder de Algemene voorwaarden zakelijke klanten.

De verschillen met particulieren bestellingen

Voor zakelijke bestellingen zijn er een aantal verschillen qua voorwaarden, hier hebben wij de grootse en belangrijkste verschillen vermeld:

  • U kunt bij de bestelling een bedrijfsnaam of de naam van de instelling opgeven zodat u de factuur kunt opgeven bij de belastingdienst.
  • Bij afname van 12 stuks of meer van een product kunt u eventueel korting bij ons verkrijgen, neemt u dan contact met ons op.
  • Retourneren van zakelijke bestellingen kan binnen 14 dagen (particulieren bestellingen binnen 30 dagen) na ontvangst wanneer de orderwaarde niet hoger ligt dan €200,- of u niet meer dan 25 stuks van één artikel heeft besteld.
  • Bij een zakelijke bestelling gelden alleen onze zakelijke voorwaarden.

Onder een zakelijke bestelling vallen alle bestellingen die worden geplaatst onder een bedrijfs- of instellingsnaam (ingevuld bij Naam, achternaam en of bedrijfsnaam) al dan niet voorzien van btw en of KvK nummer.


Betalen op factuur

Het is bij PartyCorner.nl niet mogelijk om de eerste keer op factuur te bestellen maar u kunt wel gebruikmaken van één van de andere beschikbare betaalmethode.

LET OP! Bij iedere zakelijke bestellingen boven een orderbedrag van €200,- of bij bestelling van 25 stuks of meer van één product vervalt het herroepingsrecht van 14 dagen.