Betaalmethoden

Om het voor iedereen mogelijk te maken om een order te plaatsen en te betalen hebben wij verschillenden betaalmogelijkheden, zo zit er voor u ook een geschikte betaaloptie bij. Al onze betaalopties zijn volledig veilig, zo worden de internetbetalingen over een 256bit ssl beveiligde verbinding verwerkt en worden bijvoorbeeld creditcard gegevens NIET opgeslagen.

In onze webshop kunt u makkelijk en veilig via de volgende manieren betalen:

iDEAL

Betaal veilig en snel via uw eigen (Nederlandse) bank. Uw betaling wordt direct verwerkt. U kunt gebruikmaken van iDEAL als u klant bent bij één van deze banken, ABN AMRO, ASN Bank, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ING, Knab, Friesland Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Hoewel het betalen via iDEAL een veilige manier van betalen is, is de laatste tijd gebleken dat het niet een erg stabiel systeem is. De banken kampen nog al vaak met storingen waardoor het mogelijk is dat wanneer u voor iDEAL kiest u niet altijd naar uw bank wordt doorgestuurd. Mocht dit bij u het geval zijn dan adviseren wij u om op www.allestoringen.nl te kijken of er een storing is en zo ja te wachten tot de storing voorbij is al voorts u nogmaals uw order probeert te betalen met iDEAL.

Creditcards

Wij accepteren ook betalingen met creditcards, deze manier van betalen is snel en veilig alleen is het mogelijk dat u aan de creditcardmaatschappij rente moet betalen omdat u met een creditcard geld leent!

Geld lenen kost geld!

Wij accepteren MasterCard en VISA.

Betalen na ontvangst

Betaal nu uw order na dat u het heeft ontvangen binnen 30 dagen. U kunt dus eerst uw order bekijken en controleren en dan pas betalen.

Deze optie is momenteel alleen beschikbaar voor particuliere klanten.

Hoe werkt het?

Bij het plaatsen van een bestelling van €20,- tot €350,-* kunt u voor "MultiSafepay Betaal Na Ontvangst" kiezen, u dient dan uw telefoonnummer, geboortedatum en bankrekening in te vullen, na het plaatsen van de order wordt er een creditcontrole uitgevoerd, wanneer de controle positief is wordt uw order in behandeling genomen. Als de controle negatief** is kunt u direct een alternatieve betaalmethode kiezen. Zodra uw order verzonden is ontvangt u een digitale acceptgiro waarmee u binnen 30 na ontvangst van uw order deze kunt betalen. Voor deze betaaloptie rekenen wij een vergoeding van €1,95

* Wanneer u voor het eerst gebruikt maakt van "Betalen na ontvangst" via MultiSafepay is het limiet maximaal €150,- voor uw eerste order. Daarna is het limiet €350,- voor uw vervolg orders.

** Bij een negatieve beoordeling zal de reden om privacy redenen niet worden uitgelegd, ook wij kunnen om privacy redenen niet inzien wat de reden van afwijzing is. De beoordeling wordt niet door ons uitgevoerd maar door MultiSafepay.

International Banking

Voor onze internationale klanten uit onze buurlanden bieden wij de mogelijkheid om via hun eigen bank te betalen waardoor zij geen extra kosten hoeven te maken door het gebruik van bijvoorbeeld een creditcard. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden voor internationale klanten:

  • Mister Cash
  • Giropay
  • DirectEbanking

PayPal

U kunt bij ons ook gebruikmaken van uw PayPal account om uw order te betalen. U dient wel voldoende geld op uw account te hebben, orders die geplaatst worden met PayPal bank overboeking worden niet geaccepteerd daar wij deze niet kunnen controleren.