Alles over ons

De heer en mevrouw KortingPartyCorner is een van de betere webshops in Nederland en België op het gebied van feestartikelen, verkleedkleding en kostuums. Ook voor de aankleding van een feest of evenement ben je bij ons aan het juiste adres. Tevens leveren wij ook helium voor ballonnen maar ook complete ballondecoraties. Veel producten leveren wij direct uit voorraad.

PartyCorner is opgericht door de familie Korting, wij zijn dus een echt familie bedrijf. We zijn begonnen als evenementen bureau 'Party Air & Fun', in 1999 kwam daar de feestwinkel bij en weer later de webshop. De naam Party Air & Fun zal medio 2015 geheel verdwijnen. Zowel de winkel als de webshop gaan eenduidig als PartyCorner verder. Dit doen wij om verwarring te voorkomen.

Met 450 m2 winkelvloer en 700 m2 opslag behoren we tot de grote spelers in Nederland. Je kunt bij ons niet alleen online terecht maar ook een bezoek brengen aan de winkel in Zaandam te Noord-Holland. Bijvoorbeeld voor een "Meet and Greet" met onze medewerkers, maar ook om de producten te bekijken of kostuums te passen.

We hopen je graag eens te mogen begroeten in Zaandam.

Voor onze contactinformatie en actuele openingstijden van onze winkel en kantoor kunt u hier kijken.