Acties, aanbiedingen, vouchers en kortingcodes PartyCorner

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over lopende en verlopen acties, de werking, waarde en de geldigheid van vouchers, tegoedbonnen en kortingscodes.

Kortingscodes PartyCorner.nl

Op deze pagina worden de werkelijke kortingscodes van PartyCorner niet weergegeven, voor het verkrijgen van vouchers of kortingscodes van PartyCorner.nl kunt u meedoen aan onze acties.

Standaard gebruiksegels

Voor alle acties, vouchers, waardebonnen en kortingscodes geldt dat de waarde van deze vouchers of de verkregen kortingen nimmer in contanten uitgekeerd worden (onder geen enkele omstandigheden) en vouchers / waardebonnen / kortingscodes kunnen nimmer gecombineerd (meerdere codes gebruiken voor één order) worden. Over de geldigheid en waarde van vouchers / waardebonnen / kortingscodes kan nimmer gereclameerd nog gecorrespondeerd worden.

PartyCorner.nl behoud ten aller tijden (zonder opgave van reden) het recht vouchers/waardebonnen/kortingscodes te wijzigen (waarde en geldigheid), weigeren of te blokkeren.

Vouchers / tegoedbonnen / Kortingscode

Onze vouchers, tegoedbonnen en kortingscodes zijn onder te verdelen in twee soorten:

Kortingspercentage

Vouchers / kortingscodes met een kortingspercentage zijn er in verschillende actievormen, zo kunnen ze behoren tot een algemene actie op bijvoorbeeld Facebook waar één code vaker voor verschillende orders en door verschillende klanten gebruikt kan worden, deze hebben vaak een beperkte geldigheidsduur (dit wordt per actie aangegeven). Naast herbruikbare kortingscodes is het ook mogelijk om persoonlijke kortingscode te verkrijgen met bij voorbeeld een persoonlijke mail of wanneer u een korting bedwongen heeft op uw bestelling, ook deze persoonlijke kortingscodes hebben vaak een beperkte geldigheidsduur (dit wordt wordt vermeld bij uitgifte van de voucher / kortingscodes).

Kortingspercentages worden altijd verdeel over alle bestelde producten en niet in een keer over de gehele order. Bij het retourneren van een product uit een order van meerdere producten wordt het bedrag van het product minus de verkregen product korting uitgekeerd.

Kortingsbedrag

Vouchers / tegoedbonnen met een kortingsbedrag worden vaak verkregen door het sparen van PartyPunten of het winnen van tv- of radioacties en kunnen éénmalig door één persoon voor één order gebruikt worden. Deze Vouchers / tegoedbonnen met kortingbedragen hebben vaak een vastgestelde geldigheidsduur van 14, 30, 90 dagen of wanneer deze via het PartyPunten spaarsysteem verkregen zijn tot 3 jaar. De waarde van deze Vouchers / tegoedbonnen worden nimmer in contanten uitgekeerd.

Kortingsbedragen worden altijd verdeel over alle bestelde producten en niet in een keer over de gehele order. Bij het retourneren van een product uit een order van meerdere producten wordt het bedrag van het product minus de verkregen korting uitgekeerd, het restant kortingsbedrag wordt weer in een voucher / tegoedbon uitgekeerd.

Aanbiedingen

Aanbiedingen op de webshop zijn geldig zolang deze vermeld staan op de site. Voor de geldigheid en toepasbaarheid van acties en aanbiedingen kunt u kijk in onze algemene voorwaarden.

Lopende acties

Verjaardagsmail

Voor onze gewaardeerde klanten die hun geboortedatum hebben opgegeven in hun account hebben wij ieder jaar voor hun verjaardag een leuk cadeau via e-mail met een voucher / tegoedbon voor een bepaalde percentage of kortingsbedrag, deze korting heeft altijd een geldigheidsduur van maximaal 90 dagen na ontvangst en is alleen voor eenmalig persoonlijk gebruik.

Vouchers sparen met PartyPunten

Voucher verkregen met het sparen van PartyPunten hebben een onbeperkte geldigheid (doch uiterlijk te gebruiken tot 01-01-2020) en zijn volledig vrij te gebruiken voor uw bestelling van minimaal de waarde van de voucher (restwaarde bij lagere orders komt te vervallen), deze vouchers kunnen niet gecombineerd worden met andere vouchers / kortingsbonnen / tegoedbonnen.  Bij de aanschaf van meerdere producten wordt deze korting gelijkmatig verdeeld over de producten en niet over de complete order, bij het retourneren van één of meerdere producten of de gehele order binnen het zichttermijn wordt de kortingswaarde weer in de vorm van een voucher uitgekeerd.

Voor meer informatie over het sparen van PartyPunten kunt u op deze pagina kijken.

Verlopen acties

 Win actie RadioNL

In de twee weken voor carnaval van 2015 kon u één van de 10 dierenpakken winnen tijdens de radio actie op RadioNL. Met deze actie kon men een tegoedbon / voucher winnen ter waarde van €27,50 (de waarde van een dierenpack in de volwassenemaat) deze vouchers zijn te gebruiken tot 28-02-2015 en alleen geschikt voor de aanschaf van een dieren pak uit de dierenpakken collectie . Producten verkregen met deze vouchers kunnen nimmer geretourneerd worden, bij het afnemen van bijvoorbeeld een kindermaat vervalt het restbedrag van de voucher.

Over uitslagen, duur en voucher geldigheid van deze actie kan nimmer gereclameerd of gecorrespondeerd worden.

Reclame actie busstations Amsterdam e.o.

Voor een reclame actie op reclameborden in busstation is een speciale kortingscode afgegeven deze actie is geldig tot 31-03-2015 en biet 10% korting op uw bestelde producten van minimaal €25,- uit onze dierenkleding categorie.